Forum roku K04 Nieoficjalne forum i portal studentów kierunku Elektronika i Telekomunikacja na Wydziale Elektrotechniki, Automatyki, Informatyki i Elektroniki Akademii Górniczo-Hutniczej im. Stanisława Staszica w Krakowie przyjętych w roku 2004.
Piotr Wydrych Pomógł: 15 razy Wiek: 24 Dołączył: 28 Lut 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007 Opłaty
Zgodnie z tematem który napisałem 8 dni temu musiałem wprowadzić odpłatność.
Ponieważ konta nieopłacone nie mają dostępu, wartość opłat przepisuję tutaj:
- osoba z K04 lub "spadek" - 3zł
- warunek, K05, inny - 1.5zł, lub do uzgodnienia
Można płacić przelewem (a że idą święta i na uczelni ciężko mnie będzie zastać to jest to najlepsze chyba wyjście). Numer konta można dostać na gg lub skype. Można wpłacać przelewem grupowo, bylebym wiedział za kogo.
Mam nadzieję, że potraficie się postawić w mojej sytuacji i zrozumieć, że z caritasem niewiele mam wspólnego. A termin blokady przed świętami... cóż - musiałem wyłożyć całą kasę już w piątek, na który to wyznaczyłem termin zapłaty.
_________________ Bestiae sumus, ut non bestiae simus. (Bestiami jestesmy, by bestiami sie nie stac.)
Witajcie po roku. Przenieśliśmy się na iq.pl. Wskoczyliśmy w promocję i konto mamy do 4 października 2009, czyli do końca studiów i kawałek. Potem pewnie będziemy się zastanawiać co dalej
Niestety iq.pl nie działa w ramach caritasu. Ponownie zatem trzeba będzie się zrzucić. Opłaty jak poprzednio: 3zł dla roku k04 i spadków, 1.5zl dla warunkowiczów.
Na T będę zbierał ja, na E mam nadzieję że się jakoś zorganizujecie.
Czas do końca weekendu majowego.
_________________ Bestiae sumus, ut non bestiae simus. (Bestiami jestesmy, by bestiami sie nie stac.)